Warmtepomp Achterhoek oftewel Henk Rensing Installatietechniek heeft ruime ervaring met het installeren van warmtepompen. Met recht kan gezegd worden dat wij een echte warmtepomp specialist zijn.

Offerte warmtepomp

Wij komen graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor een warmtepomp te bespreken. Een offerte voor een warmtepomp is maatwerk, er zijn namelijk verschillende soorten installaties en het is uiteraard ook afhankelijk wat mogelijk is. Wij komen graag in gesprek zodat wij een passende warmtepomp offerte kunnen opstellen op basis van de mogelijkheden en wensen.

  • Wij hebben verstand van warmte- en koudetechniek
  • Wij inspecteren en berekenen je woning of bedrijfspand of een warmtepomp geschikt is
  • UNETO-VNI aangesloten
  • OK-CV erkend
  • F-gassen gecertificeerd

Installatie warmtepomp

De snelheid van de installatie is afhankelijk van het soort warmtepomp. Wanneer de bron de bodem is dan duurt de installatie een stuk langer. Bij een bodem warmtepomp heb je allereerst een vergunning nodig, na goedkeuring kunnen de bronnen geboord worden.

Installatie van een Lucht Water warmtepomp van Stiebel Eltron. Een merk waar wij ook veel mee werken.

Vergunning warmtepomp

Wanneer je woonachtig bent in een monumentaal pand of beschermd stadsgezicht ben je verplicht om een vergunning aan te vragen voor de installatie van een warmtepomp. Ook wanneer er boor werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, zoals bij een bodem of grondwaterbron kan het zijn dat je verplicht bent om een vergunning aan te vragen. Dit verschilt per gemeente en kun je gewoon opvragen. Een watervergunning heb je nodig wanneer er gekozen wordt voor een grond-waterbron installatie. Deze kun je aanvragen bij de provincie of waterschap. Warmtepomp Achterhoek ondersteunt je uiteraard met dit proces. Wij bekijken vooraf de situatie en geven dan advies uit welk warmtepompsysteem het beste rendeert.

Warmtepomp gebruiken

Warmtepomp Achterhoek helpt je van de aanschaf tot aan de installatie en het onderhoud van de warmtepomp installatie. Wij verzorgen het complete plaatje. Van advies tot aan installatie en onderhoud aan uw warmtepomp. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 8 bestanden uploaden.

De warmtepomp specialist uit de Achterhoek

Warmtepomp-Achterhoek is een onderdeel van Henk Rensing Installatietechniek. Wij hebben ruime ervaring met de installatie van warmtepompen. Door de jaren heen hebben wij in de Achterhoek en omstreken vele warmtepompsystemen geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Wij zitten gevestigd in Bredevoort en bij ons ben je aan het juiste adres voor een warmtepomp installatie. Wij komen de situatie bekijken, brengen advies uit en installeren de warmtepomp installatie graag in  je woning of bedrijfspand. Henk Rensing Installatietechniek is de totaalinstallateur uit Bredevoort. Bredevoort is omringd door de plaatsen Aalten en Winterswijk. Naast de installatie van een warmtepomp kun je bij Henk Rensing Installatietechniek voor het complete plaatje terecht. Denk hierbij aan elektro, sanitair, loodgieter, airconditioning, dakdekken, dakgoten én nog veel meer niet genoemde zaken.