Warmtepomp-Achterhoek is een onderdeel van Henk Rensing Installatietechniek en zit gevestigd in Bredevoort. Warmtepomp-Achterhoek is de specialist op het gebied van warmtepompen. De afgelopen jaren is het aantal geïnstalleerde warmtepompen flink gestegen. Ook bij Henk Rensing Installatietechniek.

De eerste warmtepomp hebben wij zo’n 15 jaar geleden geplaatst en geïnstalleerd. Destijds was dit nog vrij uniek, maar tegenwoordig is dit bij nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden al heel normaal.

Henk Rensing Installatietechniek

Wij zijn onderdeel van Henk Rensing Installatietechniek uit Bredevoort. Henk Rensing Installatietechniek is een gerenommeerd bedrijf in de regio en bestaat al ruim 40 jaar. Waar diverse bedrijven door de jaren heen zijn omgevallen heeft Henk Rensing Installatietechniek zich altijd knap staande gehouden. Mede vanwege het vertrouwen van de trouwe klantengroep. Ook op het gebied van nieuwe technologie en ontwikkelingen zit Henk Rensing Installatietechniek niet stil. Het bedrijf zorgt ervoor dat het personeel bijgeschoold wordt, en beschikt over de nodige certificaten om in dit geval bijvoorbeeld warmtepomp installaties te installeren. 

Verzorgingsgebied

Henk Rensing Installatietechniek is de totaalinstallateur. Dat wil zeggen dat Henk Rensing Installatietechniek allerlei soorten installaties kunnen aanleggen. Denk hierbij aan loodgieterswerk zoals dakdekken, dakgoten maken, badkamer en toiletten installeren. Daarnaast is het bedrijf ook erkend als elektricien, mag het koeltechnische installaties installeren en is het gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen. Ook voor onderhoud ben je bij Henk Rensing Installatietechniek aan het juiste adres.

Het bedrijf zit gevestigd in Bredevoort. Bredevoort is omringd door Aalten en Winterswijk en ligt in de Achterhoek. Het grootste deel van de klantenkring bevindt zich dan ook in de regio Achterhoek. Vandaar ook Warmtepomp-Achterhoek. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij geen warmtepompen buiten de Achterhoek installeren. Wij zijn ook buiten de regio Achterhoek actief en hebben daar ook diverse projecten en klanten.