Er zijn veel diverse soorten warmtepomp installaties. Deze duurzame systemen die ervoor zorgen dat je huis op een duurzame manier verwarmd of gekoeld wordt zorgt voor een flinke energiebesparing. De warmtepomp kan niet alleen je huis of bedrijfspand verwarmen of koelen, maar zorgt ook voor warm tapwater.

Warmtepomp-Achterhoek heeft voor u de 5 meest voorkomende warmtepompsystemen beschreven. Met deze informatie kun je inschatten welke warmtepomp bij je huis of bedrijfspand past. Mocht je er niet uitkomen, dan kunnen wij als Warmtepomp-Achterhoek zijnde je uiteraard van advies voorzien. Als onderdeel van Henk Rensing Installatietechniek hebben wij ruime ervaring met warmtepompsystemen.

Soorten warmtepompsystemen

De veel voorkomende warmtepomp installaties voor je op een rijtje:

Klik op de link en lees meer over de verschillende warmtepompsystemen, voordelen en rendement.

Offerte warmtepomp

Vrijblijvend contact opnemen met ons? Wij komen graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor een warmtepomp eens te bespreken. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 8 bestanden uploaden.

Al 40 jaar actief in de installatiebranche

Warmtepomp-Achterhoek als onderdeel van Henk Rensing Installatietechniek is al ruim 40 jaar actief in de installatiewereld. Wij zijn gevestigd in Bredevoort en hebben voornamelijk de regio Achterhoek als werkterrein. Winterswijk, Aalten, Varsseveld, Lichtenvoorde en Groenlo zijn bijvoorbeeld veel plaatsen waar wij vaak aan het werk zijn. Neem gerust eens contact met ons op, wij kunnen de gehele installatie verzorgen.